انتخاب وب سایت مورد نظر :

دسترسی سریع :

 

       مسئول امور تغذیه

محمدرضا دهقانی

  دیپلم ادبیات

شماره تماس: 02135725010 الی 14 داخلی 342

 

 امور تغذیه متشکل از: آشپزخانه، سالن های غذاخوری برادران و خواهران، رستوران آزاد، محل های توزیع غذا و مدیریت اتوماتوسیون تغذیه می باشد که برنامه ریزی برای تهیه و توزیع غذای گرم، سالم و بهداشتی را برای عرضه به دانشجویان برعهده دارد. این واحد دانشگاهی با دارا بودن سه واحد آشپزخانه در مجتمع پیشوا و دانشکده کشاورزی ورامین به صورت مجزا اقدام به پخت غذا نموده و از آنجایی که این بخش در ارتباط مستقیم با دانشجو بوده و هدف جلب رضایتمندی بیشتر این عزیزان می باشد همواره از پیشنهادات و انتقادات سازنده دانشجویان استقبال شده و از آن ها به عنوان راهکاری جهت رفع مشکلات احتمالی استفاده می شود. مدیریت این بخش، اقلام مورد نیاز برای پخت غذا را با کیفیت ممتاز و تازه، توسط مسئول خرید تهیه کرده و طبق برنامه غذایی هفتگی، با زمانبندی مشخص دراختیار آشپزخانه قرار داده تا پخت غذا انجام گیرد. زمان پخت با توجه به حجم بالای غذا، هر روزه از بامداد آغاز و تا ساعت 10 صبح به پایان می رسد که پس از بررسی کیفیت، برای عرضه به محل های توزیع غذا، آماده و منتقل میگردد.

شرح وظایف امور تغذیه دانشجویی :

  • نظارت و کنترل دقیق بر کیفیت و بهداشت مواد اولیه خریداری شده 
  • نظارت و کنترل بر کیفیت یخت غذا
  • کنترل دقیق بهداشت فردی وعمومی آشپزخانه و سالن های غذاخوری
  • مدیریت سیستم اتوماسیون تغذیه و صدور و شارژ کارت دانشجویی و رفاه
  • تهیه برنامه غذایی هفتگی و ماهیانه
  • ارائه آمارغذای هفتگی و تعیین میزان مواد مصرفی برای خرید
  • درخواست تهیه ابزار و دستگاه ها و لوازم مورد نیاز آشپزخانه
  • بازدید روزانه از سلف سرویس های دانشجویی دانشگاه و رستوران آزاد و نظارت بر نحوه توزیع غذا
  • انجام نظرسنجی از دانشجویان جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات رفاهی دانشجویی

کارت دانشجویی و رفاه دانشجویی:

  • دانشجویان جدیدالورود پس از دریافت کارت دانشجویی و رفاه، می توانند به امور تغذیه مراجعه و کارت خود را فعال کنند وبا مراجعه به پورتال خود در سامانه آموزشی سیدا در قسمت اتوماسیون تغذیه، نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایند.

رزرو غذا به صورت اینترنتی:

  • دانشجو پس از دریافت کارت دانشجویی و رفاه خود و پس از فعال نمودن و شارژ آن به مبلغ دلخواه با مراجعه به قسمت اتوماسیون پورتال خود و انتخاب محل سلف غذاخوری خود ( برادران و خواهران ) می تواند نسبت به رزرو غذا به صورت هفتگی اقدام نمایند.

دریافت غذا:

  • دانشجویان عزیز برای دریافت وعده غذایی که رزرو کرده اند می توانند در روز مربوطه و در مکان تعیین شده با مراجعه حضوری و قرار دادن کارت در کارت خوان، نسبت به دریافت غذا از مسئول ذیربط اقدام نماید.
  • از آنجایی که مدیریت امور تغذیه، آمار سلف ها را به طور جداگانه برای هر سلف تعریف می کند، وعده غذایی رزرو شده فقط در همان سلفی که دانشجو در زمان رزرو تعیین نموده است در اختیار وی قرار می گیرد ( محل رزو و توزیع غذا برای برادران در سلف برادران و برای خواهران در سلف خواهران انجام پذیر خواهد بود ) .
  •  ساعت کار محل توزیع غذا هر روز به غیر از روزهای تعطیل و ماه مبارک رمضان از ساعت 12/30 الی 13/45می باشد.

رستوران آزاد:

  • رستوران آزاد واحد با استفاده از مواد اولیه با کیفیت ( برنج ایرانی درجه یک و گوشت مرغ و گوشت قرمز تازه و گرم ) اقدام به پخت چهار نوع غذای با کیفیت عالی (جوجه کباب، کوبیده، چلومرغ و چلوگوشت) با قیمت تمام شده نموده و به صورت روزانه اقدام به فروش می نماید. لذا دانشجویان،استادان و کارکنان واحد می توانند با مراجعه حضوری به اتوماسیون تغذیه به صورت روزانه اقدام به خرید فیش غذا نمایند ، لازم به ذکر است در آینده ی نزدیک، خرید غذا در رستوران آزاد نیز از طریق تارنمای دانشگاه  میسر می گردد.